Informatie laatste schooldag, donderdag 4 juli.

Morgen, donderdag 4 juli, is het Laatste Schooldag Feest.

Het thema van het LSF is dit jaar “Strips”.

We verwachten alle kinderen om 08.30 uur verkleed op school. De ouders zijn (verkleed) ook van harte welkom.

De hele ochtend gaan de kinderen met en voor Zwaantje op zoek naar een nieuw baantje in andere strip. Ze zoekt een nieuwe uitdaging.

Het is de bedoeling dat de kinderen hun eigen eten en drinken meenemen voor de fruitpauze. Om 11.45 uur sluiten we het feest af en om 12.00 uur krijgen de kinderen patat en een ijsje toe.

Aansluitend, van 12.30-13.30 uur, nemen we allemaal afscheid  van juf Josien. Na afloop mogen de ouders/verzorgers de kinderen mee naar huis nemen.

Vanaf 13.30 uur is de afscheidsreceptie van CBS de Marke. Kinderen kunnen blijven, maar er is niet een speciale activiteit voor de kinderen.

Wij hebben zin in morgen en zijn reuze nieuwsgierig naar alle leuke, vrolijk, gekke verklede figuren.

Weblogs